Beoordelingen van Pandy Food Almere

Recente recensies van Pandy Food Almere

5 sterren na 128 reviews

, 14-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

de calzone was nog koud vanbinnen

, 09-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

altijd lekker eten en optijd !

, 07-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten alleen jammer dat de knoflooksaus de rit gemist had 😉

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was prima op tijd. Kwaliteit van pizza was weer prima. Echt lekker. Zeker weer een aanrader voor herhaling.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was lauw/ koud . Dat kan beter

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke kapsalons. Al 2x besteld en beiden keren heerlijk Mag wel iets meer salade in.

, 30-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten lekker, aanraden.

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en snel bezorgen

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was erg lekker voor de eerste x,alleen was de calzone niet echt warm meer,dat was een beetje jammer, maar wel verder erg lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was top

, 18-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik vacht bijna 2urr

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies zoals afgesproken wat betreft levering. Prima pizza met een hele goede smaak. Is zeker voor herhaling!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk zoals altijd

, 01-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker gegeten, en snelle vriendelijke bezorging. Zeker voor herhaling vatbaar

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na een lange tijd weer bij pandy food besteld Het eten heeft gesmaakt alleen was er geen vork voor de kapsalon. De kipstukjes waren lekker krokant maar een beetje te droog. De bezorger was vriendelijk

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere pizza rijk belegd en heerlijk van smaak

, 04-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste broodje hete kip echt een aanrader Top bezorging

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kapsalon besteld zonder rauwkost of salade of jullie eigen saus. Alleen de betaalde knoflooksaus en toch rauwkost en saus in me kapsalon. Beetje jammer maar smaakte voor de rest goed. Stokbrood met kruidenboter was bijzonder lekker. Bezorging was snel en top beetje vreemde bezorger maar wel professioneel.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten! Meer dan genoeg per portie en heerlijke desserts!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten smaakte goed en de service krijgt een dikke 10+

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestel hier sinds kort en ik moet zeggen erg lekker. Sowieso ga ik voor pizzas en shoarma gerechten en ben heel almere doorgeweest, maar hier ben ik echt blij mee.

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alleen we hadden een xxl kapsalon besteld en we vonden eigelijk dat de prijs extra het niet waard was. Hij was veel kleiner dan verwacht voor die prijs. Maar het eten zelf was zeker lekker en voor herhaling vatbaar.

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza’s waren lekker warm en de drinken was koud. Zou hier weer bestellen.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was prima en keurig op tijd. Vandaag gekozen voor een mix vlees schotel voor 2 personen. Deze schotel vond ik matig. Vlees was goed, maar weinig. Tevens waren het maar 3 soorten vlees. Ook was de patat erg hard en snel koud.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd heerlijk!

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke broodjes.

, 29-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging is erg slecht Als je belt krijg je iemand aan de lijn die helemaal niks begrijpt en antwoord kan geven

, 21-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top eten lekker warm en snel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Had een tijdstip van bezorging aangegeven, maar bezorger was dit keer veel te vroeg. Bezorger was vriendelijk. Verder was kwaliteit van het eten weer zeer goed en erg lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De eten was lekker maar de bezorging g was veel telefoon laat

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was goed warm en netjes,alleen miste we de uien sla tomaten enzo heel erg,en geen knoflooksaus ,het was niet echt een kapsalon.

, 27-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten, maar de smaak vond ik niet heel onderscheidend...

, 23-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top Calzone en snel gebracht

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorger was 20 minuten later dan aangeheven via mail bericht met geschatte aankomst tijd en bezorger sprak ook geen Nederlands.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas niet tevreden over het eten. Had een pizza en pasta besteld. Werd gebeld dat er geen pasta meer was. Toen een hamburger kofte besteld. Ik weet niet wat ik heb gekregen, maar het was geen kofte en niet lekker. Had ik liever mijn geld terug gehad..

, 18-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke tonijn pizza's en snel bezorgd. Absolute aanrader dank!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten!! Bezorging duurde even maar dat komt door het tijdstip (18:00). Al met al zeer tevreden en het heeft heerlijk gesmaakt

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed warm en heerlijk gegeten

, 02-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

17:50 de bestelling geplaatst om zsm geleverd te worden. Ik kreeg netjes een mail dat deze om 18:50 geleverd wordt. Uiteindelijk werd het om 19:50 afgeleverd ! Belachelijk om 2 uren op je eten te wachten. Bezorger gaf aan dat het erg druk is rondom etenstijd maar dat is naar mijn mening geen excuus om een uur later te arriveren. Hierop moet de capaciteit ingesteld worden. Voorlopig geen bezorging meer voor mij.

, 31-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een pizza peperoni en pizza hete kip besteld. Waren lekker warm en heerlijk van smaak. Tevens een crispy chicken burger besteld en deze was wederom lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-07-2020

Kwaliteit:

Rating

, 22-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat hebben wij genoten van de pizza's! Ze waren heerlijk. Zowel mijn gasten als ik waren erg tevreden. Absolute aanrader!

, 20-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb 2 salades en chicken bite en stokbrood kruidenboter besteld. Mijn vriend vond zijn salade weinig tonijn en geen dressing en kruiden hebben en niet vullend. Mijn kip salade daarintegen was wel lekker en vullend. De Chickenbite was superlekker! Stokbrood kruidenboter was ook lekker.

, 04-07-2020

Kwaliteit:

Rating

, 01-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas geen sausjes ontvangen

, 24-06-2020

Kwaliteit:

Rating

2 porties rijst maakt maar een half bord . Ribs zijn alleen (gekookt) bereid in de oven . Geen grill of bbq smaak. Sauce kan sterk overkomen . Sweet & spicy was niet spicy. Uiensaus was niet gevuld, weinig smaak en 2 snippers ui. Besteld om 17:30.

, 14-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza's, veelzijdig menu. Snelle bezorging. Topper!

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Friet vergeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

mix grill is veel te duur voor wat je krijgt. Andere etenszaken geven meer vlees en meer soorten vlees voor minder prijs.

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Beste spareribs

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!! Aanrader mensen !!

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Complimenten aan de bakker! Dit was de lekkerste kip ooit! Het was malser dan mijn ex haar billen. Sophie, ik mis je..

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten goede kwaliteit. Gaan vast nog eens bestellen.

, 15-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!

, 03-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten en snelle service

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker vers hygiëne .bezorger altijd vriendelijk

, 26-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten, precies op tijd klaar!

, 06-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snelle service binnen half uur. En altijd hygiënische het eten wat erg belangrijk is!

, 01-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het duurde super lang voordat we onze bestelling binnen hadden. Pandy food was ondertussen zelfs gesloten dus waren bang de bestelling niet meer binnen te krijgen! Eind goed al goed, het eten zelf was top!

, 21-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijke köfteburger gehad! Snelle bezorging door vriendelijke jongen. Wij bestellen hier graag

, 20-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Onze nieuwe favoriet! Op tijd bezorgd en heerlijk smaakvol eten. Vorige keer super lekkere spareribs op en vandaag een lekkere burger! Ze stellen mij zeker niet teleur. Volgende keer weer!!

, 01-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

1 woord heerlijk!! Snelle bezorging, warme pizza!

, 10-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten 10 Bezorging 10

, 27-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was echt lekker! Ik had kip shoarma verwacht maar kreeg alsnog lams. Maar was echt lekker, kan niet klagen!

, 05-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was lekker, heerlijke burgers en hele lekkere spareribs echt een aanrader!!

, 26-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een zeer goede service en precies levertijd aan gehouden die ik had aangegeven.

, 08-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten! Vriendelijk personeel!

, 25-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was prima alleen was de bestelling niet compleet en moest ik weer een uur wachten

, 19-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

lekker en snel

, 08-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor t eerst niet tevreden , verkeerde broodje en koude patat.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Er was iets fout gegaan met de bestelling, waardoor ik anderhalf uur heb moeten wachten totdat mijn bestelling werd bezorgd. Maar ik werd netjes gebeld hierover en excuses werden aangeboden. Daarbij kreeg ik als compensatie een drankje gratis erbij. De kwaliteit van het eten was erg goed en ga er zeker nog een keer bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De beste van almere je proeft dat het eten altijd met liefde gemaakt word ik bestel paar x per week eten hier.

, 20-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

in 1 woord SUPER ! lekker warm eten fantastische hamburgers zoals altijd, en het lekkerste broodje shoarma die ik ken. en super snelle bezorging.

, 04-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals elke keer weer een top pizza?Bestellen wekelijks hier en soms zelfs 2x, top kwaliteit en vele maken beter dan NYP of Domino’s! Gister besteld, 2 dagen geleden ook, en vorige week ook etc

, 28-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was top!

, 26-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was lekker pizza mocht wat warmer zijn en zou graag een vork willen hebben voor mijn kapsalon volgende keer. Zoals ik al zei volgende keer, dus ben van plan nog een keer te bestellen. Hihi Smaak was erg goed. Mijn complimenten voor jullie aanbod vooral de kapsalon met garnalen niet genomen maar was verbaasd dat jullie die überhaupt hadden. Mijn bestelling was later maar kreeg wel keurig een drankje als goedmakertje erbij. Ik doe niet aan beoordelingen maar bij jullie vond ik het de moeite waard. Grz Vincent.

, 26-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten & Lekker op tijd. Toppers!

, 10-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was top ik ga vaker bestellen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd volgens afspraak.

, 01-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb hier nu 3x besteld en de pizza’s zijn hier echt geweldig! Service qua bezorging is ook top, gezellige bezorgers die altijd een klein praatje maken en niet zo een gedwongen praatje als een domino of NewYorker bezorger maar echt oprecht gezellig en vrolijk. Ik raad Pandy Food aan iedereen aan! Heerlijke pizza’s voor een top prijs. Is nu zelfs een wekelijkse routine geworden hahaha

, 27-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Toppers :)

, 25-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Twee keer besteld. Twee keer topservice! Vriendelijke bezorgers! Heerlijke pizza's, wings en chicken filets!

, 30-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorger was er snel. De pizza was lekker. De chicken filet nuggets was een beetje aan de harde kant.

, 08-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heb gisteren besteld niks gekregen en geen enkele reactie ook tel niet bereikbaar waardeloos

, 24-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mijn bezorging kwam 40 min later, maar de bezorger bood zijn excuses aan en ik kreeg er een extra frisdrank erbij. Het eten was nog warm en lekker. Ga zeker weer een keer bij ze bestellen

, 09-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer geslaagd .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd, keurig op tijd ! De Hamburger was erg lekker, zelf hou ik er van als de burger niet uit elkaar valt tijdens het eten. Pandyfood maakt het altijd precies goed ?

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super service bij pandy food niet alleen zijn ze altijd super snel maar de kwaliteit van het eten is ook zeer goed. Ik had spareribs besteld en ik dacht laat me brutaal zijn en vragen of die er wat extra ribs bij kon doen en ja hoor ik kreeg extra erbij zonder er extra voor te betalen. Een vaste klant hebben ze erbij verdiend.

, 31-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd tevreden !

, 05-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere pizzas voor een prima prijs. Zeker voor herhaling vatbaar

, 21-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was lekker en snel

, 14-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik moet eerlijk zeggen dat de piza van Pandyfood zich kan meten met de beste van waar ter wereld ik ze ook heb gegeten. Duidelijk is dat ze verse ingrediënten gebruiken in de bereiding en dat dit gebruik, met de juiste balans hier tot een heerlijke piza resulteert. Zeker aan te raden

, 15-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was echt super lekker!

, 25-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke burgers + twisted fries! Op tijd en een vriendelijke bezorger!

, 17-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Elke keer als ik iets bestel weten jullie mij te verbazen wat betreft de smaaksensatie.

, 20-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza’s waren heerlijk! De pepperoni, tonijn, kip en kip pikant waren voortreffelijk. Zeker voor herhaling vatbaar! Bezorgen mocht wel iets sneller. Maar het was het wachten waard!

, 24-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten, bezorging goed eten goed warm tot de volgende keer weer

, 23-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2ex besteld 10 min eerder als de aangegeven tijd bezorgd en heerlijk gegeten!

, 15-09-2017

Kwaliteit:

Rating

lekker eten en lekker op tijd.

, 12-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza's en top vriendelijke bezorger! Goeie zaak

, 25-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed eten! Ga zo door

, 11-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle service, duidelijke communicatie, vriendelijke mensen en heerlijk eten! Wij hebben genoten.

, 09-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had een pandy kipfilet burger en die is gewoon te lekker!!!! En een kofteburger die was ook top! Hier ga ik weer bestellen :)

, 04-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer lekker gegeten, Top kwaliteit! Keep it up!

, 03-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

SpareRibs Hot besteld, keurig op tijd bezorgd. Enige min punt vond ik dat de spare ribs totaal niet heet was.

, 26-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goeie producten Echte stukjes kip, Heerlijke pizza's rijkgevuld en goeie bodum. Bezorger klant vriendelijk, beleefd en keurig op tijd hier komen wij vaker!

, 18-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd goed. Niets op aan te merken heb meerdere dingen hier geprobeerd en alles is bevallen aanrader dus

, 05-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op tijd en heerlijke burgers! Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hoge kwaliteit eten, en vriendelijk personeel

, 09-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza rijk belegd, zeer smakelijk en snelle bezorging. Zeker voor herhaling vatbaar. ?

, 04-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top service! En heerlijk gegeten! Vooral de chicken pizza erg lekker!

, 19-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel erg lekker en snel bezorgd

, 18-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere broodjes, klantvriendelijke service! Een aanrader!