Beoordelingen van Pandy Food Almere

Recente recensies van Pandy Food Almere

5 sterren na 61 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na een lange tijd weer eens besteld bij Pandym Allereerst was de bezorging laatz kreeg vervolgens andermans bestelling bezorgd en mijn bestelling was koud. En ook was Pandy mijn drinken vergeten te leveren. Kreeg daarna de verkeerde drank geleverd. Super slecht en ga dit nooit en dan ook nooit meer doen. Succes verder

, 10-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten 10 Bezorging 10

, 27-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duurt veels te lang om te bezorgen

, 03-07-2019

Kwaliteit:

Rating

If I could, at this point I'd give you negative scores on both categories. Ordered two kapsalons at 23:45 ZSM, got a confirmation a minute later they'll be delivered at 00:35. Called to ask what's going on at 00:45, got laughed at and told the order is on its way. Called again at 01:05, they told me it's with the delivery guy and hung up. Delivery took place at 01:15, exactly an hour and a half after the order took place on a Tuesday evening. Both kapsalons were burned to a crisp. I've been a client of yours for the better part of the last 2 years, sometimes ordering multiple times a week. Your food is generally great, but over the last 3 months or so, the quality of service has gone down the drain. It's either you don't have a certain ingredient and decide to switch it out without calling me (had both rice instead of twister fries and chicken instead of merguez in the kapsalon in previous orders) or someone forgot the order, or its delivered an hour and a half later when it's

, 27-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was echt lekker! Ik had kip shoarma verwacht maar kreeg alsnog lams. Maar was echt lekker, kan niet klagen!

, 05-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was lekker, heerlijke burgers en hele lekkere spareribs echt een aanrader!!

, 26-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een zeer goede service en precies levertijd aan gehouden die ik had aangegeven.

, 08-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten! Vriendelijk personeel!

, 02-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Burger was niks aan amper saus Was gewoon stuk kipfilet op brood Pizza was ook echt vies gewoon Bodem was niet krokant en het smaakte totaal niet vers heb dit voor de 2e keer mee gemaakt dacht bij de 1e keer dat het gewoon eenmalig is Helaas ik ga niet meer bestellen

, 25-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was prima alleen was de bestelling niet compleet en moest ik weer een uur wachten

, 19-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

lekker en snel

, 08-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor t eerst niet tevreden , verkeerde broodje en koude patat.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Er was iets fout gegaan met de bestelling, waardoor ik anderhalf uur heb moeten wachten totdat mijn bestelling werd bezorgd. Maar ik werd netjes gebeld hierover en excuses werden aangeboden. Daarbij kreeg ik als compensatie een drankje gratis erbij. De kwaliteit van het eten was erg goed en ga er zeker nog een keer bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De beste van almere je proeft dat het eten altijd met liefde gemaakt word ik bestel paar x per week eten hier.

, 20-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

in 1 woord SUPER ! lekker warm eten fantastische hamburgers zoals altijd, en het lekkerste broodje shoarma die ik ken. en super snelle bezorging.

, 04-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals elke keer weer een top pizza?Bestellen wekelijks hier en soms zelfs 2x, top kwaliteit en vele maken beter dan NYP of Domino’s! Gister besteld, 2 dagen geleden ook, en vorige week ook etc

, 28-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was top!

, 26-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was lekker pizza mocht wat warmer zijn en zou graag een vork willen hebben voor mijn kapsalon volgende keer. Zoals ik al zei volgende keer, dus ben van plan nog een keer te bestellen. Hihi Smaak was erg goed. Mijn complimenten voor jullie aanbod vooral de kapsalon met garnalen niet genomen maar was verbaasd dat jullie die überhaupt hadden. Mijn bestelling was later maar kreeg wel keurig een drankje als goedmakertje erbij. Ik doe niet aan beoordelingen maar bij jullie vond ik het de moeite waard. Grz Vincent.

, 26-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten & Lekker op tijd. Toppers!

, 10-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was top ik ga vaker bestellen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd volgens afspraak.

, 01-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb hier nu 3x besteld en de pizza’s zijn hier echt geweldig! Service qua bezorging is ook top, gezellige bezorgers die altijd een klein praatje maken en niet zo een gedwongen praatje als een domino of NewYorker bezorger maar echt oprecht gezellig en vrolijk. Ik raad Pandy Food aan iedereen aan! Heerlijke pizza’s voor een top prijs. Is nu zelfs een wekelijkse routine geworden hahaha

, 27-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Toppers :)

, 25-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Twee keer besteld. Twee keer topservice! Vriendelijke bezorgers! Heerlijke pizza's, wings en chicken filets!

, 30-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorger was er snel. De pizza was lekker. De chicken filet nuggets was een beetje aan de harde kant.

, 08-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heb gisteren besteld niks gekregen en geen enkele reactie ook tel niet bereikbaar waardeloos

, 24-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mijn bezorging kwam 40 min later, maar de bezorger bood zijn excuses aan en ik kreeg er een extra frisdrank erbij. Het eten was nog warm en lekker. Ga zeker weer een keer bij ze bestellen

, 09-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer geslaagd .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd, keurig op tijd ! De Hamburger was erg lekker, zelf hou ik er van als de burger niet uit elkaar valt tijdens het eten. Pandyfood maakt het altijd precies goed ?

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super service bij pandy food niet alleen zijn ze altijd super snel maar de kwaliteit van het eten is ook zeer goed. Ik had spareribs besteld en ik dacht laat me brutaal zijn en vragen of die er wat extra ribs bij kon doen en ja hoor ik kreeg extra erbij zonder er extra voor te betalen. Een vaste klant hebben ze erbij verdiend.

, 31-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd tevreden !

, 05-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere pizzas voor een prima prijs. Zeker voor herhaling vatbaar

, 21-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was lekker en snel

, 14-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik moet eerlijk zeggen dat de piza van Pandyfood zich kan meten met de beste van waar ter wereld ik ze ook heb gegeten. Duidelijk is dat ze verse ingrediënten gebruiken in de bereiding en dat dit gebruik, met de juiste balans hier tot een heerlijke piza resulteert. Zeker aan te raden

, 15-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was echt super lekker!

, 25-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke burgers + twisted fries! Op tijd en een vriendelijke bezorger!

, 17-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Elke keer als ik iets bestel weten jullie mij te verbazen wat betreft de smaaksensatie.

, 20-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza’s waren heerlijk! De pepperoni, tonijn, kip en kip pikant waren voortreffelijk. Zeker voor herhaling vatbaar! Bezorgen mocht wel iets sneller. Maar het was het wachten waard!

, 24-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten, bezorging goed eten goed warm tot de volgende keer weer

, 23-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2ex besteld 10 min eerder als de aangegeven tijd bezorgd en heerlijk gegeten!

, 15-09-2017

Kwaliteit:

Rating

lekker eten en lekker op tijd.

, 12-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza's en top vriendelijke bezorger! Goeie zaak

, 25-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed eten! Ga zo door

, 11-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle service, duidelijke communicatie, vriendelijke mensen en heerlijk eten! Wij hebben genoten.

, 09-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had een pandy kipfilet burger en die is gewoon te lekker!!!! En een kofteburger die was ook top! Hier ga ik weer bestellen :)

, 04-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer lekker gegeten, Top kwaliteit! Keep it up!

, 03-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

SpareRibs Hot besteld, keurig op tijd bezorgd. Enige min punt vond ik dat de spare ribs totaal niet heet was.

, 26-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goeie producten Echte stukjes kip, Heerlijke pizza's rijkgevuld en goeie bodum. Bezorger klant vriendelijk, beleefd en keurig op tijd hier komen wij vaker!

, 18-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd goed. Niets op aan te merken heb meerdere dingen hier geprobeerd en alles is bevallen aanrader dus

, 05-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op tijd en heerlijke burgers! Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hoge kwaliteit eten, en vriendelijk personeel

, 09-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza rijk belegd, zeer smakelijk en snelle bezorging. Zeker voor herhaling vatbaar. ?

, 04-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top service! En heerlijk gegeten! Vooral de chicken pizza erg lekker!

, 19-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel erg lekker en snel bezorgd

, 18-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere broodjes, klantvriendelijke service! Een aanrader!