Bewertungen von Pandy Food Almere

Neue Beurteilungen

5.0
Kya
Gestern
Sandra
19 September 2022

Heerlijk gegeten en keurig op tijd geleverd.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Harry
11 September 2022

Broodjes kei hard droog niet te eten shoarma Leek wel gevulde gehakt 15 € betaals nooit meer

Farhan
27 August 2022
Ashvin
31 Juli 2022

Snelste en lekkerste van ally

Legend
26 Juli 2022

had zoveel zin in spareribs man omg was te lekker

A
23 Juli 2022
Samantha
8 Juli 2022

Lekker, maar bezorging duurt echt veel te lang. Paar keer besteld en steeds ongeveer 1 tot 1,5 uur moeten wachten.

Z
29 Juni 2022

Haar gevonden in de pizza en de volgende dag enorm veel buikpijn met z’n allen.

Sehar Qaiser
28 Juni 2022
B
19 Juni 2022

Top Pizza. Top Service... Maar ja, ik woon dichtbij de zaak :-)

Joey
16 Juni 2022

Top

Luna
13 Juni 2022

Lieve bezorging, moest best ver reizen en was nog niet eens 5 minuten later dan geschatte tijd! Helemaal top! En lekker eten natuurlijk

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Natascha
11 Juni 2022

Ik had een menu besteld. De spareribs waren niet goed, niet lekker. Ze moeten normaal makelijk van het bot afvallen dat was niet het geval. Het stokbrood kruidenboter was sompig en niet lekker. Dus een slechte ervaring qua bestellen.

Jolan
23 Mai 2022

De calzone pizza was goed gevuld, maar kan iets minder zout. Kip was te zout.

Ali
8 Mai 2022

Heerlijk spareribs en pizza

Dunja Versteeg
4 Mai 2022

Te laat, meer dan 35 minuten, koud en veel te duur

Moniek
3 Mai 2022

Prijzen zijn erg duur geworden en de kwaliteit is slechter geworden. Erg jammer. Weet niet of ik hier nog wil bestellen.

Erik
28 April 2022

Heerlijke kapsalon! Alleen nauwelijks saus erover terwijl ik dit altijd vraag. Van een kapsalon van dik eur 15 verwacht ik dat er zoals gebruikelijk sambal en knoflooksaus over zit of er nog wat los bij geleverd wordt. Maar verder heerlijk eten.

Anjum Hassan
2 April 2022

Alles was perfect! Heerlijk genoten van alles. Beste Spareribs

Nasir
24 MĂ€rz 2022

Was prima!

Ali
17 MĂ€rz 2022

Heerlijk!

Asha
16 MĂ€rz 2022

Erg snel geleverd, lekker eten

Namialous
12 MĂ€rz 2022
Jeffrey
12 MĂ€rz 2022

Perfect optijd bezorgt en broodje was lekker

Y.Vuijst
25 Februar 2022

Eten kwam sowieso te laat , was koud, een 4 kazen calzone pizza, geen kaas geproefd alleen heel veel champignons , kapsalon was wel oke

Mo
23 Februar 2022

Lekkkkerrrr

Soulaiman El Moussati
19 Februar 2022

Ze waren wat later dan normaal, maar dat is te verwachten met de weersomstandigheden (harde windstoten en afgesloten weg).toen het eten aankwam was het nog heerlijk warm. We hebben er van genoten.

Krish
14 Februar 2022

Heerlijke pasta met kalkoenham, ei, roomsaus, jalapenos en parmezaanse kaas.

Vincent
13 Februar 2022

Tijds indicatie was niet correct. Randen van bodem van pizza salami was te hard. Verder waren de pizza’s erg smakelijk en goed belegd.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Botsy Collins
6 Februar 2022

Op 3 verschillende dagen pasta besteld. Ik had een keer iets met zalm, ham, en pittige Arrabiata. Steeds vond ik het heerlijk en romig. Ook is het personeel vriendelijk. Hier ga ik vaker bestellen.

Zoligga
6 Februar 2022

Lekkere pizza en party size perfect formaat bij veel bezoek

Maurice
2 Februar 2022

Jammer dat de beschrijving niet goed gelezen word. Bij de kapsalon wouden we een klein beetje sambal. Maar de kapsalon zag rood van de sambal. Dit was niet de eerste keer dat dit gebeurt is.

Salah Elmzouri
27 Januar 2022

Netjes op tijd bezorgd! Helaas was er met het samenstellen van de Pizza Peperonni geen champignons erbij gedaan. Des al niettemin waren de overige Pizza's (Pizza Cipolla) erg lekker en ben ik daar zeer te spreken over. Ik hoop wellicht op een korting (kortingscode) voor een eerstvolgende bestelling bij Pandy Food, vanwege de Pizza Peperonni, om enige compensatie tegemoet te zien.

W. Noordhuis
25 Januar 2022

Lekker, warm en op tijd. Enige minpunt was dat we een portie patat misten.

Karin van der Mark
14 Januar 2022

Elke keer weer heel lekker!!

Lisa
11 Januar 2022

Lekker pizza hotwings waren niet echt krokant . Lieve mensen goeie service.

Mohammed
9 Januar 2022

Eten was niet warm genoeg. Voor de rest goed.

Sabrina
9 Januar 2022

Op tijd en lekker warm. Goede kwaliteit.

Onbekend
8 Januar 2022

Wat een verrassing was die partypizza. Zo groot, lekker warm en op tijd. Aanrader.

Muzzy
8 Januar 2022

Top kwaliteit

Anita
29 Dezember 2021

Vriendelijke bezorger, watme pizza's

Mohamed
27 Dezember 2021
Winanda
27 Dezember 2021

Calzone shoarma was heerlijk. BBQ burger, was best pittig gekruid, dit stond niet op de website. Advies. Iets dikkere burgers en niet zo spicy.

M.H.Hendriks
24 Dezember 2021

Kapsalon top klasse lekker. Goed warm en optijd geleverd. Een aanrader

Bert
11 Dezember 2021

Really tasty food

Muzzy Musti
8 Dezember 2021
Fer
6 Dezember 2021

Heel lekker

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

V dellen
5 Dezember 2021
Erik
4 Dezember 2021

Heerlijke kapsalon XXL. Voor de prijs verwacht ik wel dat er genoeg knoflooksaus/sambal bij zou zitten, vaak nauwelijks saus op of bij helaas. Verder heerlijk eten!!

Redouan
29 November 2021

Eten smaakt geweldig maar bezorging is altijd te laat of te lang

Vincent
28 November 2021

Bezorging was snel. Echter de salami pizza was niet goed en er zat veel te veel kaas op. De salami lag tussen de kaas en dat moet je wel lekker vinden. Wij houden daar niet van. Kaas overheerste echt.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Ramon
27 November 2021

Die party pizza is goed.

Mies
16 November 2021

Altijd goed en warm etenđŸ‘đŸ»

Karima
11 November 2021

Alhamdoelilah, pizza en hamburgers waren echt lekker. Top.

Karin van der Mark
8 November 2021

Heerlijk eten op de afgesproken tijd en goed warm. aanrader!!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

T. Huisman
29 Oktober 2021

Het was weer zalig.

Marsha
28 Oktober 2021

Keer op keer weer heerlijk gegeten....en ze zijn tot laat in de nacht open 👌😁

Smit
24 Oktober 2021

Eten was goed. Bezorgen slecht werd bijna een uur later bezorgd

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Fer
22 Oktober 2021

Heel lekker weer! Tot de volgende keer

Abdel
17 Oktober 2021
Sher
2 Oktober 2021

Altijd vriendelijk, netjes en lekker. Werd 20 minuten eerder bezord, bestelling was 's nachts. Belde netjes op (telefonisch) ipv aan te bellen ad deur. Altijd zeer tevreden!

AO
30 September 2021
Isabella
28 September 2021
Nasr Sahla
27 September 2021

Was echt lekker

Patrick
19 September 2021

Lekker eten

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

NT
19 September 2021
Ali
17 September 2021

Heerlijke spareribs

Philomena
13 September 2021

Pasta was te veel gekookt. Kapsalon was heerlijk maar geen knoflooksaus gekregen.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Ali
31 August 2021
Elyne
31 August 2021

Bezorger was 20 minuten te laat, daar is wel netjes over gebeld. In plaats van de bestelde kipsate kregen we kipshoarma. Ik vroeg in de opmerkingen ook of de Calzone zonder ui kon, maar dat zat er wel gewoon in. Ik weet niet of we nog een keer bestellen.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Ab
24 August 2021
Martin Schrijver
23 August 2021
Ingeborg
21 August 2021
ed
20 August 2021

het is goed eten en de bezorging precies op de tijd die ze aangeven

Sam
17 August 2021

Lekker man

Shelley
15 August 2021
A
10 August 2021

spareribs was pittig patat was koud en bezorging was 40 min te laat

Ali
9 August 2021

Heerlijke pizza

Ano
7 August 2021

Heel lekker echt een aanrader

Huisman
5 August 2021

Super lekker en niet van die kleine beetjes! Echt top!

J
4 August 2021
Muzzy
2 August 2021

Perfecht

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Shelley
1 August 2021
Sher
31 Juli 2021

Goede service, altijd vriendelijk

Sana
25 Juli 2021

Geweldig, was heerlijk en is snel gekomen

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Paula Spruijt
24 Juli 2021

De mais was verzuurd

Marvin
24 Juli 2021

Great food and fast delivery

Hamza
20 Juli 2021

Top service

Raul
15 Juli 2021

Lekkere chicken wings met twister friet, bedankt Pandy Food

Bohmermann
11 Juli 2021

De pizza was van super lekkere kwaliteit. Het lezen van straatnamen is een verbeterpunt voor de bezorger(s).

Mike
6 Juli 2021

Het was heerlijk eten wlen ze zijn tot laat open dus ook in de nacht lekker eten

Gurkan
28 Juni 2021
P
23 Juni 2021

Graag op tijd bezorgen

TN
23 Juni 2021
Ankush
19 Juni 2021

Lekker

Lisa
16 Juni 2021
Vincent
6 Juni 2021

Pizza bodem was erg dun en klapte dubbel bij vastpakken. Tevens was beleg erg weinig. Kan wel iets meer op de pizza. Geld vooral voor de kip.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Ali
1 Juni 2021

Was lekker en goede volle smaak. Spareribs lijkt wel een ander vlees of slager dan voor heen, dikkere stukken en kleinere portie maar nog wel ff lekker.

Ilias
23 Mai 2021

Heerlijk

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Farhan
17 Mai 2021

Tasty

Farhan
16 Mai 2021

Very tasty.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Ilias
13 Mai 2021
Nisha
10 Mai 2021
Sana Farhan
8 Mai 2021

The food was very tasty and on time.

Id
7 Mai 2021

Top

Harold
5 Mai 2021

Het was echt heerlijk top👌👌👌👌👌👌

Ilias
4 Mai 2021
Ilias
3 Mai 2021

Top

patat mayo
2 Mai 2021

altijd top eten en snel bezorgd 10++++

Ilias
1 Mai 2021
Ilias
1 Mai 2021
Ilias
30 April 2021

Top

Ilias
30 April 2021
Ilias
28 April 2021

Top

Ilias
28 April 2021
Ilias
27 April 2021

Top!

Ilias
27 April 2021
Ilias
26 April 2021

Geen was uitstekend

Henriette
26 April 2021

Heerlijk eten , veel keus en superverse salades, bezorging duurde iets langer maar niet echt een probleem

g3woonbo3fman
9 April 2021

altijd lekker eten en optijd !

Nienke
7 April 2021

Heerlijk eten alleen jammer dat de knoflooksaus de rit gemist had 😉

Vincent
5 April 2021

Bezorging was prima op tijd. Kwaliteit van pizza was weer prima. Echt lekker. Zeker weer een aanrader voor herhaling.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Hoogveld
3 April 2021

Eten was lauw/ koud . Dat kan beter

Naomi
3 April 2021

Heerlijke kapsalons. Al 2x besteld en beiden keren heerlijk Mag wel iets meer salade in.

Tarik
30 MĂ€rz 2021

Eten lekker, aanraden.

Elnagar
28 MĂ€rz 2021

Heerlijk eten en snel bezorgen

Muzzy Musti
20 MĂ€rz 2021

Was top

Vincent Kunkeler
7 MĂ€rz 2021

Precies zoals afgesproken wat betreft levering. Prima pizza met een hele goede smaak. Is zeker voor herhaling!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Muzzy
3 MĂ€rz 2021

Was heerlijk zoals altijd

S v Zoonen
1 MĂ€rz 2021

Super lekker gegeten, en snelle vriendelijke bezorging. Zeker voor herhaling vatbaar

MD
27 Februar 2021

Na een lange tijd weer bij pandy food besteld Het eten heeft gesmaakt alleen was er geen vork voor de kapsalon. De kipstukjes waren lekker krokant maar een beetje te droog. De bezorger was vriendelijk

Sylvester
20 Februar 2021
Dounia
12 Februar 2021

Lekkere pizza rijk belegd en heerlijk van smaak

Denley
4 Februar 2021

Beste broodje hete kip echt een aanrader Top bezorging

Orlando Scholtemeijer
1 Februar 2021

Kapsalon besteld zonder rauwkost of salade of jullie eigen saus. Alleen de betaalde knoflooksaus en toch rauwkost en saus in me kapsalon. Beetje jammer maar smaakte voor de rest goed. Stokbrood met kruidenboter was bijzonder lekker. Bezorging was snel en top beetje vreemde bezorger maar wel professioneel.

Robin
31 Januar 2021

Lekker eten! Meer dan genoeg per portie en heerlijke desserts!!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Orlando Scholtemeijer
31 Januar 2021

Het eten smaakte goed en de service krijgt een dikke 10+

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

dennis
30 Januar 2021

Bestel hier sinds kort en ik moet zeggen erg lekker. Sowieso ga ik voor pizzas en shoarma gerechten en ben heel almere doorgeweest, maar hier ben ik echt blij mee.

Tonny Huisman
22 Januar 2021

Alleen we hadden een xxl kapsalon besteld en we vonden eigelijk dat de prijs extra het niet waard was. Hij was veel kleiner dan verwacht voor die prijs. Maar het eten zelf was zeker lekker en voor herhaling vatbaar.

Sabri
16 Januar 2021

Pizza’s waren lekker warm en de drinken was koud. Zou hier weer bestellen.

Vincent Kunkeler
10 Januar 2021

Bezorging was prima en keurig op tijd. Vandaag gekozen voor een mix vlees schotel voor 2 personen. Deze schotel vond ik matig. Vlees was goed, maar weinig. Tevens waren het maar 3 soorten vlees. Ook was de patat erg hard en snel koud.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Karel
8 Januar 2021
Sabah
5 Januar 2021

Zoals altijd heerlijk!

Sabah
1 Januar 2020

Heerlijke broodjes.

Aziem
29 Dezember 2020
Kareljansen
21 Dezember 2020

Top eten lekker warm en snel

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Vincent
20 Dezember 2020

Had een tijdstip van bezorging aangegeven, maar bezorger was dit keer veel te vroeg. Bezorger was vriendelijk. Verder was kwaliteit van het eten weer zeer goed en erg lekker.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Henk
7 Dezember 2020

De eten was lekker maar de bezorging g was veel telefoon laat

Jos
28 November 2020
Susan
27 November 2020

Het was goed warm en netjes,alleen miste we de uien sla tomaten enzo heel erg,en geen knoflooksaus ,het was niet echt een kapsalon.

Roel
27 November 2020

Prima eten, maar de smaak vond ik niet heel onderscheidend...

Paul
23 November 2020

Top Calzone en snel gebracht

Vincent
22 November 2020

Bezorger was 20 minuten later dan aangeheven via mail bericht met geschatte aankomst tijd en bezorger sprak ook geen Nederlands.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Faizel
18 November 2020
Oussama
16 November 2020

Heerlijke tonijn pizza's en snel bezorgd. Absolute aanrader dank!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Mo
15 November 2020

Lekker eten!! Bezorging duurde even maar dat komt door het tijdstip (18:00). Al met al zeer tevreden en het heeft heerlijk gesmaakt

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Aziem
9 Oktober 2020
Tristan
3 Oktober 2020

Goed warm en heerlijk gegeten

Anisza
31 August 2020

Een pizza peperoni en pizza hete kip besteld. Waren lekker warm en heerlijk van smaak. Tevens een crispy chicken burger besteld en deze was wederom lekker!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Appie
25 Juli 2020
Vlinder
22 Juli 2020

Wat hebben wij genoten van de pizza's! Ze waren heerlijk. Zowel mijn gasten als ik waren erg tevreden. Absolute aanrader!

Emmy
20 Juli 2020

Ik heb 2 salades en chicken bite en stokbrood kruidenboter besteld. Mijn vriend vond zijn salade weinig tonijn en geen dressing en kruiden hebben en niet vullend. Mijn kip salade daarintegen was wel lekker en vullend. De Chickenbite was superlekker! Stokbrood kruidenboter was ook lekker.

Appie
4 Juli 2020
Jeffrey
1 Juli 2020

Helaas geen sausjes ontvangen

Dwight
24 Juni 2020

2 porties rijst maakt maar een half bord . Ribs zijn alleen (gekookt) bereid in de oven . Geen grill of bbq smaak. Sauce kan sterk overkomen . Sweet & spicy was niet spicy. Uiensaus was niet gevuld, weinig smaak en 2 snippers ui. Besteld om 17:30.

Luc
14 Juni 2020

Heerlijke pizza's, veelzijdig menu. Snelle bezorging. Topper!

Omar
1 Juni 2020

Friet vergeten

Y.
22 Mai 2020

mix grill is veel te duur voor wat je krijgt. Andere etenszaken geven meer vlees en meer soorten vlees voor minder prijs.

Anoniem
9 Mai 2020

Beste spareribs

Samir
1 Mai 2020

Heerlijk gegeten!! Aanrader mensen !!

Manfred van Leeuwen
27 April 2020

Complimenten aan de bakker! Dit was de lekkerste kip ooit! Het was malser dan mijn ex haar billen. Sophie, ik mis je..

Faouz
24 April 2020
De Vries
19 April 2020

Lekker gegeten goede kwaliteit. Gaan vast nog eens bestellen.

Azzeddine
15 April 2020

Top!

Khalid
3 Februar 2020

Lekker eten en snelle service

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Kani
19 Januar 2020
Jennifer Kool
6 Januar 2020
Laila
12 Dezember 2019

Super lekker vers hygiëne .bezorger altijd vriendelijk

Omar
26 November 2019

Lekker eten, precies op tijd klaar!

Laila
6 November 2019

Super snelle service binnen half uur. En altijd hygiënische het eten wat erg belangrijk is!

Charlotte
1 Oktober 2019

Het duurde super lang voordat we onze bestelling binnen hadden. Pandy food was ondertussen zelfs gesloten dus waren bang de bestelling niet meer binnen te krijgen! Eind goed al goed, het eten zelf was top!

Billy
21 September 2019

Weer heerlijke köfteburger gehad! Snelle bezorging door vriendelijke jongen. Wij bestellen hier graag

Daisy
20 September 2019

Onze nieuwe favoriet! Op tijd bezorgd en heerlijk smaakvol eten. Vorige keer super lekkere spareribs op en vandaag een lekkere burger! Ze stellen mij zeker niet teleur. Volgende keer weer!!

Mohamed
1 September 2019

1 woord heerlijk!! Snelle bezorging, warme pizza!

Omar
10 August 2019

Eten 10 Bezorging 10

Fer
27 Juni 2019

Was echt lekker! Ik had kip shoarma verwacht maar kreeg alsnog lams. Maar was echt lekker, kan niet klagen!

Samir
5 Juni 2019

Het eten was lekker, heerlijke burgers en hele lekkere spareribs echt een aanrader!!

Sheer Samoedj
26 Mai 2019

Een zeer goede service en precies levertijd aan gehouden die ik had aangegeven.

Omar
8 Mai 2019

Heerlijk gegeten! Vriendelijk personeel!

Abdel
25 April 2019

Eten was prima alleen was de bestelling niet compleet en moest ik weer een uur wachten

zmar
19 April 2019

lekker en snel

Sandra
8 April 2019

Voor t eerst niet tevreden , verkeerde broodje en koude patat.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Carlo
26 Februar 2019

Er was iets fout gegaan met de bestelling, waardoor ik anderhalf uur heb moeten wachten totdat mijn bestelling werd bezorgd. Maar ik werd netjes gebeld hierover en excuses werden aangeboden. Daarbij kreeg ik als compensatie een drankje gratis erbij. De kwaliteit van het eten was erg goed en ga er zeker nog een keer bestellen.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Robbie
26 Januar 2019

De beste van almere je proeft dat het eten altijd met liefde gemaakt word ik bestel paar x per week eten hier.

Robbie
20 Januar 2019

in 1 woord SUPER ! lekker warm eten fantastische hamburgers zoals altijd, en het lekkerste broodje shoarma die ik ken. en super snelle bezorging.

Levy Flohr
4 Januar 2019

Zoals elke keer weer een top pizza?Bestellen wekelijks hier en soms zelfs 2x, top kwaliteit en vele maken beter dan NYP of Domino’s! Gister besteld, 2 dagen geleden ook, en vorige week ook etc

Farah
28 Dezember 2018

Het eten was top!

Vincent Zamuel
26 Dezember 2018

Eten was lekker pizza mocht wat warmer zijn en zou graag een vork willen hebben voor mijn kapsalon volgende keer. Zoals ik al zei volgende keer, dus ben van plan nog een keer te bestellen. Hihi Smaak was erg goed. Mijn complimenten voor jullie aanbod vooral de kapsalon met garnalen niet genomen maar was verbaasd dat jullie die ĂŒberhaupt hadden. Mijn bestelling was later maar kreeg wel keurig een drankje als goedmakertje erbij. Ik doe niet aan beoordelingen maar bij jullie vond ik het de moeite waard. Grz Vincent.

Esma
26 Dezember 2018

Heerlijk gegeten & Lekker op tijd. Toppers!

Sarah
10 Dezember 2018

Het was top ik ga vaker bestellen

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Sandra
3 Dezember 2018

Altijd volgens afspraak.

Levy
1 Dezember 2018

Ik heb hier nu 3x besteld en de pizza’s zijn hier echt geweldig! Service qua bezorging is ook top, gezellige bezorgers die altijd een klein praatje maken en niet zo een gedwongen praatje als een domino of NewYorker bezorger maar echt oprecht gezellig en vrolijk. Ik raad Pandy Food aan iedereen aan! Heerlijke pizza’s voor een top prijs. Is nu zelfs een wekelijkse routine geworden hahaha

Joep
27 November 2018
S.
27 November 2018

Toppers :)

S.
25 November 2018

Twee keer besteld. Twee keer topservice! Vriendelijke bezorgers! Heerlijke pizza's, wings en chicken filets!

Kevin
30 August 2018

Bezorger was er snel. De pizza was lekker. De chicken filet nuggets was een beetje aan de harde kant.

Ockhuisen
8 August 2018

Heb gisteren besteld niks gekregen en geen enkele reactie ook tel niet bereikbaar waardeloos

Meredith
24 Juli 2018

Mijn bezorging kwam 40 min later, maar de bezorger bood zijn excuses aan en ik kreeg er een extra frisdrank erbij. Het eten was nog warm en lekker. Ga zeker weer een keer bij ze bestellen

Samir
9 Juli 2018

Weer geslaagd .

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Elco
8 Juli 2018

Zoals altijd, keurig op tijd ! De Hamburger was erg lekker, zelf hou ik er van als de burger niet uit elkaar valt tijdens het eten. Pandyfood maakt het altijd precies goed ?

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Priscilla
30 Juni 2018
Samir
24 Juni 2018

Super service bij pandy food niet alleen zijn ze altijd super snel maar de kwaliteit van het eten is ook zeer goed. Ik had spareribs besteld en ik dacht laat me brutaal zijn en vragen of die er wat extra ribs bij kon doen en ja hoor ik kreeg extra erbij zonder er extra voor te betalen. Een vaste klant hebben ze erbij verdiend.

S fakkel
31 Mai 2018
Fakkel
10 Mai 2018

Altijd tevreden !

Iwan
5 Mai 2018

Lekkere pizzas voor een prima prijs. Zeker voor herhaling vatbaar

Tessa
21 April 2018

Eten was lekker en snel

Andy
14 April 2018

Ik moet eerlijk zeggen dat de piza van Pandyfood zich kan meten met de beste van waar ter wereld ik ze ook heb gegeten. Duidelijk is dat ze verse ingrediënten gebruiken in de bereiding en dat dit gebruik, met de juiste balans hier tot een heerlijke piza resulteert. Zeker aan te raden

Kevin
15 MĂ€rz 2018

Eten was echt super lekker!

ED
25 Februar 2018

Heerlijke burgers + twisted fries! Op tijd en een vriendelijke bezorger!

Arundhati Bagchi
17 Februar 2018
Ahmed
14 Januar 2018

Elke keer als ik iets bestel weten jullie mij te verbazen wat betreft de smaaksensatie.

Nadia
20 November 2017

De pizza’s waren heerlijk! De pepperoni, tonijn, kip en kip pikant waren voortreffelijk. Zeker voor herhaling vatbaar! Bezorgen mocht wel iets sneller. Maar het was het wachten waard!

Marcel
24 Oktober 2017

Weer heerlijk gegeten, bezorging goed eten goed warm tot de volgende keer weer

Sharon
23 September 2017

2ex besteld 10 min eerder als de aangegeven tijd bezorgd en heerlijk gegeten!

NTM
15 September 2017

lekker eten en lekker op tijd.

H G
12 September 2017
Ayman
9 September 2017

Heerlijke pizza's en top vriendelijke bezorger! Goeie zaak

Badr
25 August 2017

Goed eten! Ga zo door

Imane
11 August 2017

Snelle service, duidelijke communicatie, vriendelijke mensen en heerlijk eten! Wij hebben genoten.

Linda
9 August 2017

Ik had een pandy kipfilet burger en die is gewoon te lekker!!!! En een kofteburger die was ook top! Hier ga ik weer bestellen :)

Omar
4 August 2017

Weer lekker gegeten, Top kwaliteit! Keep it up!

Onbekend
3 August 2017

SpareRibs Hot besteld, keurig op tijd bezorgd. Enige min punt vond ik dat de spare ribs totaal niet heet was.

Marcel
26 Juli 2017

Goeie producten Echte stukjes kip, Heerlijke pizza's rijkgevuld en goeie bodum. Bezorger klant vriendelijk, beleefd en keurig op tijd hier komen wij vaker!

Kramer
18 Juli 2017

Zoals altijd goed. Niets op aan te merken heb meerdere dingen hier geprobeerd en alles is bevallen aanrader dus

Ashleu
5 Juni 2017

Precies op tijd en heerlijke burgers! Top!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Mariam
18 Mai 2017
Lorenzo
12 Mai 2017

Hoge kwaliteit eten, en vriendelijk personeel

Mariam Baddouri
9 Mai 2017

Pizza rijk belegd, zeer smakelijk en snelle bezorging. Zeker voor herhaling vatbaar. ?

Laila
4 Mai 2017

Top service! En heerlijk gegeten! Vooral de chicken pizza erg lekker!

Azzeddine
19 April 2017

Heel erg lekker en snel bezorgd

Khalid
18 April 2017

Lekkere broodjes, klantvriendelijke service! Een aanrader!